|
|
Lathyrus vernus
|
||
|
|
(L.) Bernh.
|
||
|
|
vårärt
|
||
|
|
Orobus flaccidus, Orobus vernus
|
||
|
|
Flerårig ört
|
||
|
|
Prydnad ute
|
||
|
|
Europa (Sverige) - V Sibirien, Kaukasus, N Turkiet
|
||
|
|
|
||
|
|
|
||
|
|
Lathyrus vernus
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
||